Prins Laurent heeft er genoeg van: “Alle kritiek kotsbeu”

Prins Laurent is alle kritiek kostbeu. Hij heeft het voorbije jaar dan ook iets opvallends gedaan.

Na twee jaar van bijna niets doen is prins Laurent plots het op twee na hardst werkende lid van de koninklijke familie geworden. Hij was dit jaar aanwezig op 54 officiële activiteiten, meer dan twee keer zoveel als in 2018. Ook liet hij zich op geen enkele misstap of foute uitspraak betrappen.

Niet alleen doet Laurent plichtbewust zijn werk, hij probeert tegenwoordig ook een voorbeeldige broer en zoon te zijn. Hij ging naar de mis voor overleden familieleden en naar het feestje voor de 18de verjaardag van Elisabeth. En gisteren schoof hij zelfs aan voor het kerstconcert in het paleis. Dat was al 6 jaar geleden.

Zijn de jaren van verstand eindelijk ook bij de jongste zoon van Albert en Paola gekomen? "Hij wil de dotatie-affaire achter zich laten. Hij was de kritiek op zijn doen en laten grondig beu", klinkt het in zijn omgeving.

Vorig jaar moest de prins 15% van zijn toelage laten vallen omdat hij zonder toestemming op een feestje van de Chinese ambassade was opgedoken. Maar dit jaar kreeg hij dus weer het volledige bedrag van 320.000 euro.

Meer nieuws

Meer nieuws

.