Gezondheidsproblemen doen Trisha radicaal besluit nemen: “Het is voorgoed voorbij”
Gezondheidsproblemen doen Trisha radicaal besluit nemen: “Het is voorgoed voorbij”
Foto: Photonews

Trisha heeft diep gezeten. Ze is nog altijd niet genezen, maar werkt hard om er weer bovenop te komen. Ze heeft zelfs plannen om opnieuw te gaan optreden.

Momenteel is Trisha nog niet klaar om haar rentree te maken. “Het is nog steeds lastig om met mensen te praten. Optreden zelf zal geen probleem zijn, maar het contact met de fans achteraf... Vroeger stond ik na een optreden soms nog twee uur tussen de fans. Pas op, ik deed dat graag: een knuffel, een handtekening, een foto... Maar? Het is de energie die mensen van mij vragen...”, zucht Trisha in Dag Allemaal.

“Weet je, ik ben zelf nog niet in orde. En als ik dan mensen wil opvrolijken, dat lukt me niet. Ik kan niet meer van de daken schreeuwen hoe gelukkig ik ben, want dat bén ik niet. Ik ben vooral bang. Ik worstel met vragen als: zal ik het nog wel kunnen op een podium? En: zullen de mensen mijn nieuwe ‘ik’ wel graag hebben?”

“Want dit kan ik nu al zeggen: altijd lachen en ja knikken, en iedereen een plezier doen... Dat lukt me echt niet meer. Dat is voorbij. De nieuwe Trisha heeft meer haar op haar tanden. Als ik nu ergens geen zin in heb, doe ik het ook niet.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.