Echtgenoot van Trisha grijpt noodgedwongen in: “Onmiddellijk de ambulance gebeld toen ik dat zag”
Echtgenoot van Trisha grijpt noodgedwongen in: “Onmiddellijk de ambulance gebeld toen ik dat zag”
Foto: Photonews

Trisha laat zich opnieuw opnemen in een psychiatrisch centrum. Voor de tweede keer in korte tijd al. Therapie had eerder aan het licht gebracht dat haar mentale problemen het gevolg zijn van een zwaar jeugdtrauma. Trisha verwijt haar ouders dat ze door een te strenge opvoeding een laag zelfbeeld heeft. In Dag Allemaal doet Trisha haar verhaal.

“Al van toen ik klein was, moest ik als ik buitenkwam mijn happy face opzetten. Ik wist niet meer wie ik was of wat ik wilde, want mijn ouders dicteerden alles en ik moest me daaraan houden. Anders werd ik gestraft. Mijn leven aan de zijde van Ignace (Crombé) heeft dat nog versterkt. De show ging toen voor alles”, vertelt Trisha in Dag Allemaal.

Toch kwamen de problemen pas aan de oppervlakte toen ze al een hele tijd met Kurt samen was. “Bij hem kan ik mezelf zijn. En zo kwamen die verdrongen gevoelens geleidelijk naar boven. Het begon met depressieve klachten...”

Dit voorjaar is de bom dan helemaal ontploft. “We hadden strubbelingen met de vorige eigenaar van de fitness, er kwam zelfs een advocaat bij kijken. Dat moet de druppel geweest zijn. Want kort daarna voelde ik mij niet goed. Ik begon vreemde dingen te zeggen in de trant van: ‘Waarom moet ik hier nog zijn?’”, aldus Trisha.

Toen besefte haar echtgenoot Kurt dat ze hulp nodig had. “We waren aan het barbecueën, toen ik Trisha voor mijn ogen zag breken. Toen besefte ik dat ik haar niet meer kon helpen, en heb ik een ziekenwagen gebeld. Ik heb mijn vrouw afgegeven aan de ambulanciers en gevraagd om goed voor haar te zorgen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.