Jill Peeters heeft echt geen goed nieuws: “Dat gaan we zeker merken”
Jill Peeters heeft echt geen goed nieuws: “Dat gaan we zeker merken”
Foto: Medialaan

Jill Peeters heeft geen goed nieuws over de komende dagen. Het wordt opnieuw wisselvalliger. Het blijft wel zachter dan normaal is voor de tijd van het jaar.

“Donderdag begint de dag zonnig, maar later op de dag dikt de bewolking aan vanaf het westen, gevolgd door regen. Die eerste regen zou kunnen vallen in de late namiddag. De meeste regen verwacht ik in de nacht van donderdag op vrijdag, en op vrijdag overdag. Dat worden natte dagen. Ook zaterdag zijn er nog een paar buien mogelijk, maar vooral zondag verwachten we nog meer nattigheid.”

“We komen terecht in onstabiele en zachte lucht. Donderdag halen we gemiddeld opnieuw 15 graden. Vrijdag wordt een natte dag met gemiddeld een graad of 12. En dan gaan we merken, vooral op zondag, dat het wisselvalliger wordt. Er komt dan ook meer wind. We krijgen dan nog een graad of 10. Ook na het weekend blijft het wisselvallig en zacht, met temperaturen rond 10 graden. De eerste week van de kerstvakantie zal wat zachter verlopen dan normaal, en ook op kerstavond verwachten we regen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.