Jelle Cleymans deelt emotionele boodschap: “Ik zal je vreselijk missen”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Jelle Cleymans heeft een emotionele boodschap gedeeld op Instagram. De boodschap is gericht aan zijn moeder, actrice Karin Jacobs.

Jelle Cleymans en zijn moeder Karin Jacobs vertoefden de voorbije dagen samen in Thailand. “Puur plezier en veel tijd om te filosoferen over het leven!”, schreef Karin op Instagram. Ook zoonlief Jelle heeft genoten van hun reis samen. Hij deelde een emotionele boodschap.

“Ik wilde zo graag eens met jou naar Thailand. Gewoon wij onder ons twee. Omdat dit land ooit iets met je deed, en ik wilde weten wat. Bedankt dat ik mocht zien waarom je ogen altijd wat feller blinken als je over je vorige reizen hier naartoe spreekt. Bedankt om me de schoonheid van de eenvoud en de nederigheid te tonen”, schrijft Jelle in zijn bericht.

“Ik begrijp nu waarom je je leven hier, in de schaduw van Boeddha, een twist gaf. Veilig thuis lieve mama. Ik zal je vreselijk missen, maar ik moet nog even verder. Niets zo sterk als de kracht tussen een moeder en haar zoon. Het kan nooit kwaad dat nog eens in elke vezel van je lijf te ervaren. Dit nemen ze ons nooit meer af. Dit koester ik voor altijd. Kus, Je zoon.”