Martien Meiland heeft schitterend nieuws over Chateau Meiland: “Het komt er gewoon!”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Vijf
Martien Meiland heeft schitterend nieuws over ‘Chateau Meiland’. Er komt een derde seizoen van het programma dat op VIJF op korte tijd erg populair geworden is.

Er komt een derde seizoen van ‘Chateau Meiland’. Dat laat Martien Meiland zelf weten via zijn Facebookpagina. Producent Talpa kan het nieuws echter nog niet bevestigen.

Pater familias Martien Meiland liet deze week in de talkshow ‘Pauw’ al weten dat een derde seizoen van het kijkcijferkanon wel in de pijpleiding moet zitten. “Het móet toch wel?”, zei hij. “Het is hartstikke leuk om succes te hebben. We genieten daarvan.”

“Ik vind het enig om in Nederland fans te ontmoeten. We horen overal: ‘Wijnen, wijnen!’. En als het volgend jaar over is, is het ook prima, want dan gaat het leven gewoon door. Zo is het toch?”

Op Facebook klinkt het nu dus vastbesloten: “Seizoen drie komt er gewoon!” Maar zo zeker is het voor Talpa nog niet, klinkt het. “Voorlopig is de familie dus nog volop te zien bij ons en zodra er iets over plannen in 2020 te melden is, dan laten we dit vanuit SBS6 weten”, luidt de informatie van Talpa.