Er moet Tine Embrechts iets van het hart over haar relatie met Guga Baúl: “Het is heftig”
Er moet Tine Embrechts iets van het hart over haar relatie met Guga Baúl: “Het is heftig”
Foto: Goed Verlof

Tine Embrechts (44) en Guga Baúl (33) vormen al een hele tijd een bekend showbizzkoppel. Ze kregen samen twee kinderen. Toch duurde het even voor Tine wou toegeven aan haar verliefde gevoelens, en dat komt door het grote leeftijdsverschil. Dat geeft ze toe in de podcast van Qmusic-dj’s Maarten en Dorothee.

In ‘De 10 Meest Gegoogelde Vragen Over’-podcast van Maarten en Dorothee was Tine Embrechts deze week te gast. Daarin werd haar gevraagd hoe ze haar partner, acteur Guga Baúl had leren kennen. “Bij ‘Tegen De Sterren Op’, maar de rest van het verhaal hou ik liever voor mezelf”, aldus de actrice.

“Ik kan wel zeggen dat het een tijdje geduurd heeft voor ik daaraan wou toegeven omdat er een groot leeftijdsverschil is tussen ons. Ik had twee kinderen die nog wat jonger waren. Hij was een frisse, jonge twintiger. Mensen denken dan: ‘Leuk, een lekker, jong ding’, maar dat hield me net tegen.”

“Ik heb me de reacties in het begin niet zo hard aangetrokken, maar het is wel best heftig. Als een man ouder is, wordt daar niet zoveel over geschreven en gesproken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.