‘Dit personage zal binnenkort voor veel opschudding zorgen in ‘Familie’’
‘Dit personage zal binnenkort voor veel opschudding zorgen in ‘Familie’’
Foto: VTM

‘Familie’-kijkers maken woensdagavond kennis met een nieuw gezicht. Kathleens Moens, gespeeld door Ann Van den Broeck, zal voor de brouwerij van Peter en Mathias gaan werken.

“Kathleen is bezig met marketing en komt zo bij de brouwerij terecht. Wat haar functie binnen het verhaal is, kan ik nog niet verklappen”, vertelt Ann Van den Broeck. “Voor mijn eerste opnames stond ik vaak met Kürt Rogiers op de set en dat voelde als thuiskomen. Zestien jaar geleden speelden we een dokterskoppel in Spoed.”

Voor Lars, het personage van Kürt, zal het wellicht een minder fijn weerzien worden. Kathleen dook namelijk eerder al op in de webserie ‘Spoorloos’, als het jeugdliefje van Lars. Meer dan 30 jaar later verschijnt ze nu terug in zijn leven.

Anns personage Kathleen zal woensdag voor het eerst in ‘Familie’ opduiken. Ze wordt uitgenodigd om in de brouwerij van Mathias en Peter te proeven van Gust, hun bier. Kathleen zal vervolgens haar schouders mee onder de reclamecampagne zetten. “Die beslissing zet wel één en ander in beweging”, besluit Ann.

Meer nieuws

Meer nieuws

.