Kate Middleton klapt uit de biecht over prins William: “Zo probeerde hij mij te versieren”
Kate Middleton klapt uit de biecht over prins William: “Zo probeerde hij mij te versieren”
Foto: Photonews

Prins William en zijn vrouw Kate Middleton zijn binnenkort samen te zien in het kookprogramma ‘A Berry Royal Christmas’. Dat belooft een geinige aangelegenheid te worden. Zo zou het koninklijke koppel tussendoor ook enkele intieme geheimen verklappen. Dat schrijven de Britse media.

Maandagavond konden de Britten genieten van de kookkunsten van prins William en zijn Kate. Het koppel nam deel aan de tv-show ‘A Berry Royal Christmas’, die gepresenteerd wordt door Mary ‘British Bake Off’ Berry, en dat was naar verluidt helemaal Williams idee.

Tijdens het bakken deelden Kate en William ook enkele intieme geheimen met Mary. Zo verklapte Kate dat haar echtgenoot zijn kookkunsten gebruikte om haar te verleiden. “Toen we nog op de universiteit zaten, kookte hij verschillende dingen zoals bolognesesaus. Ik denk dat hij me op die manier probeerde te versieren”, klonk het.

Nu hij Kate aan de haak heeft geslagen, staat de prins heel wat minder vaak in de keuken, geeft hij toe. “Ik kan wel thee maken, maar koken kan ik niet. Catherine is zonder enige twijfel diegene die kookt, ik niet.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.