Helmut Lotti moet drastisch ingrijpen voor zijn gezondheid: “Dit hebben ze ontdekt”
Helmut Lotti moet drastisch ingrijpen voor zijn gezondheid: “Dit hebben ze ontdekt”
Foto: Photonews

Helmut Lotti start weldra aan een nieuwe concertreeks. De zanger wil in topconditie aan zijn concerten starten en daarvoor heeft hij zich helemaal binnenstebuiten laten keren. Helmut staat sindsdien op een speciaal dieet. Dat vertelde de zanger zaterdagochtend op Radio 2.

“Ik heb ontdekt dat ik waarschijnlijk al heel lang last heb van verborgen reflux . Maar ik ben, en dat is het ergste, op een speciaal dieet. Ik ben een natuurdokter gegaan en die heeft enkele tests gedaan. Mijn intoleranties zijn duidelijk: ik mag geen tomaten eten, geen koeienmelk, geen gist en dus ook geen bier en rode wijn en ook geen gewoon brood”, vertelt Helmut.

De zanger moet zijn levensstijl dus grond aanpassen. “Maar ik heb er geen last van”, stelt Helmut de presentatrice gerust. De zanger heeft zijn batterijen opgeladen voor wat een straffe concertreeks moet worden. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik me fantastisch voel, ook dankzij de training bij Lieven Maesschalck waar ik mijn buikspieren en rugspieren sterker maak”.

Meer nieuws

Meer nieuws

.