Nachtmerrie voor Dany Fabry: “Man, man, zoiets wil ik nooit meer meemaken”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Dany Fabry beleeft niet de meest prettige periode in zijn leven. Er is bij de zanger immers een vlek ontdekt op zijn longen. Geukkig gaat het niet om kanker.

“Ik ben op een bepaald moment zonder aanleiding fel beginnen te vermageren. Sindsdien laat ik om de drie maanden mijn bloed controleren. Dat is mijn redding geweest”, vertelt Dany in Dag Allemaal. 

“Uit mijn laatste bloedtest bleek dat ik een longprobleem heb. Daarom ook mijn oproep aan iedereen die dit leest: laat je regelmatig controleren, ook al heb je nergens last van. Die vlek is nu vier centimeter groot, als ik daar nog een jaar mee had rondgelopen, was het een onoplosbaar probleem geworden.” 

“Die longpunctie was dus echt wel nodig. Zeker! Maar zo’n punctie is geen lachertje, hoor. Ze prikten eerst een fijn gaatje in mijn borstkas om er dan vervolgens een cameraatje in te duwen. Daar lag ik dan, op van de zenuwen en bij volle bewustzijn. Maar eigenlijk was het eerste onderzoek het ergste. Ze brachten toen via mijn luchtpijp een camera naar binnen. Ik kreeg geen lucht meer, en het voelde echt alsof ik ging sterven. Man man, dat wil ik nooit meer meemaken."

Tags dany fabry