Meghan Markle onthult familiegeheim: "Het deed het groen van zijn ogen knallen"

bron: The Sun
door: PMN
Meghan Markle kwam op 7-jarige leeftijd verward thuis nadat ze op school had moeten aanduiden of ze blank, zwart of Aziatisch was. Meghan heeft een blanke vader, Thomas en een zwarte moeder, Doria Ragland.

Meghan vertelt over het moment dat ze hierover met haar vader sprak. "Het deed het groen van zijn ogen knallen en zijn voorhoofd was verzwaard bij de gedachte dat zijn dochter ten prooi zou vallen aan onwetendheid. En op een van die momenten waar geen enkele opvoedingsgids je ooit op kan voorbereiden, zei mijn vader woorden die voor altijd bij mij zullen blijven. Teken je eigen vakje."

Meghan was gek op Barbiepoppen en wilde graag een set met een mama, papa en twee kindjes. Deze werden verkocht met blanke of zwarte poppen. "Op kerstochtend vond ik daar mijn barbiefamilie: een zwarte mama-pop, een blanke papa-pop en een kind van elke kleur", citeert The Sun Meghan Markle.

"Mijn vader had beide sets gekocht en de familie zo samengesteld. Hij toonde mij op die manier dat ik mijn eigen vakje kon tekenen."