Xandee zet belangrijke stap want ze kampt met dit verontrustend probleem
PMN
Xandee zet belangrijke stap want ze kampt met dit verontrustend probleem

Xandee heeft een nieuwe belangrijke stap gezet. De zangeres heeft immers last van mentale problemen.

Omwille van haar mentale problemen ging Xandee in therapie. “Ik heb dat voor mezelf gedaan, om alles eens op een rijtje te zetten en om de dingen te kunnen verwerken”, legt ze uit in Dag Allemaal.

“Ik trok mij helemaal terug en kon geen emoties tonen. Ik was er altijd wel voor anderen, maar stelde mezelf achteruit. Dankzij therapie heb ik geleerd om daar beter mee om te gaan. Dat was gesprekstherapie in groep. Ik heb daar acht maanden verbleven, omdat het nodig was.” 

"20 kilo bijgekomen door anitdepressiva, daar heb ik het heel moeilijk mee"

“Mijn lief had mij toen net verlaten, zie je. Maar nu heb ik samen met Eric onze eigen plek. Het gaat echt heel goed met mij, ik ben zeer gelukkig. Alleen... ik ben door de antidepressiva twintig kilo bijgekomen. Ik heb het daar heel moeilijk mee. Ik heb een erg laag zelfbeeld. Dus ga ik in januari opnieuw in therapie.” 

“Ambulante therapie deze keer, enkel overdag dus, hier in Sint-Truiden. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. In januari zal het ook twee jaar geleden zijn dat mama is gestorven, da’s altijd een heel moeilijke periode voor mij. Maar praten helpt echt.” 

Meer nieuws

Meer nieuws

.