Dorien Reynaert legt uit: "Daarom hebben de makers van Familie voor mij gekozen"
PMN
Dorien Reynaert legt uit: "Daarom hebben de makers van Familie voor mij gekozen"
Foto: Instagram

Zeven seizoenen lang speelde Dorien Reynaert de rol van Femke in De Buurtpolitie. Afgelopen zomer kreeg ze te horen dat het in september stopt voor haar.

Dorien Reynaert zat dus zonder acteerwerk. "Ik wist dus al een tijdje dat ik dringend werk moest maken van sollicitatiebrieven", legt ze uit in in Primo. "Ik had al wat adressen van Vlaamse productiehuizen gegoogeld, maar nog geen enkel aangeschreven."

"Dat blijft wel een minpuntje bij mij: ik kan mezelf niet goed verkopen. Ik had ook mijn handen vol met het evenementenbureau dat ik samen met mijn echtgenoot Robin run. Dat ik nu toch een nieuwe rol beet heb is leuk, omdat het toch wel een beetje onverwacht komt."

"Productiehuis Zodiak maakt niet alleen De Buurtpolitie maar ook Familie. De ploeg zocht een actrice met mijn profiel en wist dat ik vrij was. Meer was er niet nodig om mij aan de slag te krijgen. Ik werd uitgenodigd voor een audtie die perfect verliep. Ik had me goed voorbereid en alle scénes thuis met mijn man in de keuken gerepeteerd. Robin is geen topacteur, maar zijn tegenspel heeft me wel geholpen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.