Nathalie Meskens trekt conclusie over haar zwangerschap: “Ik moet jullie allemaal teleurstellen”
PMN
Nathalie Meskens trekt conclusie over haar zwangerschap: “Ik moet jullie allemaal teleurstellen”
Foto: Medialaan

Nathalie Meskens geniet van haar zwangerschap. Ze maakte in het Sportpaleis nog bekend dat ze zwanger is van een meisje.

Veel vrouwen spreken Nathalie Meskens ook aan nu ze zwanger is.  “Ze vragen of ik niet misselijk ben, maar ik moet hen altijd teleurstellen”, lacht de presentatrice in TV-Story. “Tot nu toe is het een droomzwangerschap. Ik heb ook geen vreemde goestingskes, ik eet alleen wat meer. Je denkt toch altijd dat je voor twee moet eten, ook al is dat eigenlijk niet nodig.”

“Bij elke echo zit ik vol bewondering te kijken. Dat is een wonder van de natuur, iets magisch. Je moet alleen maar voor jezelf zorgen, want de natuur heet het zo geprogrammeerd dat al die cellen doen wat ze moeten doen. En voor je het weet heb je een baby’tje dat alles heet wat het nodig heeft – in miniatuur.” 

“Het moet alleen nog groeien. Ik ben wel blij dat ik intussen een klein buikje heb, zodat mensen ook zién dat ik zwanger ben. Tot voor kort was het meer van: ‘Heet die nu te veel gegeten?’ (lacht) Ik voel me ook heel vrouwelijk."

Meer nieuws

Meer nieuws

.