Advocaat heeft verontrustend nieuws over toekomst van Tanja Dexters: “Dat kan ik helaas niet uitsluiten”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters heeft zich vrijwillig laten opnemen in een psychiatrisch centrum. Dat deed ze na haar verkeersongeval met vluchtmisdrijf van eind november.

Omdat Tanja zelf nog herstelt van een bij haar ongeval opgelopen hersenschudding, voert haar advocaat het woord voor haar in Dag Allemaal. “Tanja doet haar best, ze wil er echt iets van maken deze keer”, klinkt het. “Uiteraard laat niemand zich voor z’n plezier opnemen in zo’n instelling. Ze heeft het ooit beter gehad in haar leven. Maar ze is in positieve zin aan het evolueren. Al is het nu natuurlijk nog te vroeg voor conclusies. Tanja moet de tijd krijgen om alles op een rijtje te zetten.”

“Ze heeft heel bewust deze keuze gemaakt. Niemand heeft haar opgelegd om in behandeling te gaan. Ze is dus zeker gemotiveerd. Maar goed, ik kan helaas niet uitsluiten dat ze nog een paar keer hervalt. Dat schijnt heel vaak voor te komen met mensen die deze behandeling volgen. In elk geval gaat Tanja nu het nodige gereedschap in handen krijgen, zeg maar, om te leren omgaan met de uitdagingen op haar pad.”