Niels Destadsbader onthult één van zijn meest ‘debiele’ openingszinnen: “Ik raad het niet aan"
Niels Destadsbader onthult één van zijn meest ‘debiele’ openingszinnen: “Ik raad het niet aan"
Foto: Photonews

Niels Destadsbader schittert de komende maanden in 'Viva Boma!', de nieuwe film van 'F.C. De Kampioenen'. Als Ronaldinho slaagt hij erin om indruk te maken op een meisje. Al gebruikt hij daarvoor wel 'de debielste openingszin ooit'.

“Ze heet Nicky en wordt gespeeld door Bab Buelens. Het is mij gelukt om niet alleen te scoren op het veld, maar ook ernaast. Daar is niet alleen Ronaldinho heel blij mee, dat vond ik zelf ook wel prettig”, zegt Niels Destadsbader in gesprek met Showbizztv.

Om haar te versieren gebruikt hij, volgens Nicky, wel ‘de meest debiele openingszin ooit’. “Ja, maar wat zeg ik nu ook alweer? Ik heb al zoveel debiele openingszinnen gezegd”, denkt Niels na. Hij gebruikt in het echte leven ook weleens een foute openingszin.

“Soms kan humor werken. Bijvoorbeeld ‘Ik ga niks eten, dat komt door al die vlinders in mijn buik’. Dat is heel debiel, maar ook wel grappig. En dat kan soms werken, maar dat kan soms tegen je werken. Ik raad het niet aan, maar af en toe doe ik het zelf ook wel, zo’n foute openingszin.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.