Dochter van prins Andrew is razend op haar vader en neemt hard besluit
Dochter van prins Andrew is razend op haar vader en neemt hard besluit
Foto: Photonews

Prins Andrews oudste dochter Beatrice is razend op hem. Ze trouwt volgend voorjaar met de Britse zakenman Edoardo Mapelli Mozzi en twijfelt nu of Andrew überhaupt wel naar haar huwelijk moet komen.

Door de vernietigende getuigenis van ene Virginia Giuffre wordt prins Andrew nog meer in het nauw gedreven. Deze Virginia beweert dat Andrew, die het eerder zelf al verprutste met z’n stuntelige tv-interview, tot drie keer toe het bed met haar deelde toen ze amper 17 jaar was. Zij werd daar naar eigen zeggen toe gedwongen door miljardair Jeffrey Epstein, die eerder dit jaar zelfmoord pleegde.

Ondanks de zware beschuldigingen blijft het koningshuis, Andrews familie dus, hem officieel steunen. Maar ondertussen werd hij wel op een zijspoor gezet. Zo zeker van hun stuk zijn ze blijkbaar toch niet... Nog erger voor Andrew is wellicht dat hij het nu ook bij één van zijn twee dochters heeft verkorven. Beatrice is naar verluidt razend op haar vader en wil hem voorlopig niet meer zien.

Niet dat Andrews oudste dochter zegt dat ze hem schuldig acht. Het feit dat hij bij een dergelijk schandaal betrokken is, is voor haar al voldoende om geen contact meer met hem te hebben. “Je hebt mijn huwelijk verpest”, verwijt Beatrice haar papa. “Hoe kan mijn trouwfeest nu nog een feest zijn? Jij en dat schandaal zullen mijn grote dag compleet overschaduwen. Het zal meer over dat meisje gaan dan over mij.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.