Fans zijn er zeker van: “Karen Damen wordt het lief van dit personage in ‘Familie’”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Dat Peter Gloria heeft verlaten, is voor veel ‘Familie’-kijkers een opluchting. En de fans willen dat hij zo snel mogelijk opnieuw gelukkig wordt. Veel fans koppelen hem aan spring-in-’t-veld Iris, maar er is ook een andere interessante denkpiste.

Nu Karen Damen binnenkort haar intrede doet in ‘ Familie’ als verpleegster Vanessa Mariën, zijn sommige fans er zeker van dat zij weleens de nieuwe liefde in Peters leven zal worden.

“Peter zou wel goed bij Iris passen. Maar misschien ook bij Vanessa?” werpt een andere fan op. “Dat wordt de nieuwe hulp die in het rusthuis van Anna en Albert komt werken. Een rol voor Karen Damen en aan haar gaan ze geen prutsscenariootje geven, hé”, wordt er eveneens opgeworpen. “Schrijf maar op: Peter en Vanessa worden een koppel!”

Familie’-fans zijn het er in elk geval allemaal over eens: “Peter verdient absoluut beter.” Wordt dat de volgende weken ook al meteen duidelijk, wanneer, na de veldslag met Gloria, de rook in het hoofd van Peter wat is opgetrokken? Iets om naar uit te kijken.