Anke Buckinx heeft het thuis erg moeilijk: “De romantiek is ver te zoeken"
Anke Buckinx heeft het thuis erg moeilijk: “De romantiek is ver te zoeken"
Foto: Medialaan

Joe-presentatrice Anke Buckinx beviel een half jaar geleden van haar tweede kindje, Max. Ze heeft het de laatste tijd moeilijk om alles te bolwerken, met als grootste slachtoffer: de romantiek tussen haar en haar vriend.

Een drukke agenda in combinatie met haar gezin levert Anke Buckinx heel wat tijdsgebrek en stress op. Haar chaotische leven heeft de laatste tijd ook een impact op haar liefdesleven. Zo blijft er nog maar weinig tijd over voor quality time met haar vriend.

“Door mijn drukke agenda zijn mijn lief en ik in een fase beland dat we ons eerder collega’s dan geliefden voelen. We zijn alleen maar bezig met praktische zaken: Tom doet de ochtendshift, ik de avondshift. Het is een heel heftige periode in ons leven, en toegegeven: Tom krijgt het af en toe hard te verduren als ik plots een acute stressaanval krijg”, schrijft Anke Buckinx in haar column.

“Gelukkig begrijpt hij dat we door slaapgebrek allebei op ons tandvlees leven en is hij nuchter genoeg om te weten dat het maar tijdelijk is. Maar de romantiek is bij ons even ver te zoeken. Ik moet soms echt moeite doen om mijn lief een fatsoenlijke kus te geven voor ik ga slapen. Daarom: in 2020 wil ik maandelijks op date met Tom, en plannen we zeker een citytrip.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.