Slecht nieuws voor Lien Van de Kelder: “Het is voorbij”
Slecht nieuws voor Lien Van de Kelder: “Het is voorbij”
Foto: Medialaan

Het avontuur van Lien Van de Kelder en haar gezin in Thailand zit er bijna op. De ­‘Familie’-actrice reisde haar partner Hans Herbots achterna om zich - samen met hun kinderen Jeanne (6) en Victor (4) - vier maanden onder te dompelen in de Aziatische cultuur.

In september verhuisde Lien Van de Kelder samen met haar man, Hans Herbots, en hun twee kindjes Victor (4) en Jeanne (6) naar Bangkok. Herbots zou er een nieuwe Netflix-serie, ‘The Serpent’, gaan regisseren. Dat ze zouden meegaan, was logisch, vertelde Van de Kelder.

“Omdat hij de voorbije twee jaar ook al bijna voortdurend in het buitenland werkte en enkel in het weekend thuis was, begon dat wat te wegen. Zowel op hem als op ons. Het was dus logisch dat de kleintjes en ik deze keer wél zouden meegaan.”

En dus pakte het gezin de koffers voor een verblijf van vier maanden. Ondertussen zijn de opnames van ‘The Serpent’ afgelopen, en dus kan het gezin naar Vlaanderen terugkeren. Maar eerst genieten Lien, Hans en de kinderen nog van een idyllische vakantie in Laos. En dat levert alweer fijne foto’s op. Want, zoals Lien het formuleert: “Het is hier adembenemend!”

https://www.instagram.com/p/B5rlpuxnJ63/

https://www.instagram.com/p/B5tvCWNnJNR/

Meer nieuws

Meer nieuws

.