Kat Kerkhofs en Dries Mertens nemen hartverwarmende beslissing: “Omdat we daar zo door geraakt waren”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Kat Kerkhofs en Dries Mertens laten hun grootste hart zien. Het koppel organiseert in het kader van de Warmste Week een veiling ten voordele van Pleegzorg Vlaanderen. Ze gaan handgetekende voetbaltruitjes van onder meer Eden Hazard, Kevin De Bruyne en Dries zelf veilen.

“Een tijdje geleden waren Dries en ik op bezoek bij een pleeggezin dat een meisje met een beperking opvangt”, klinkt het bij Kat Kerkhofs. “We waren zo geraakt door hun verhaal dat we achteraf al onze vrienden en familie vertelden over de ontmoeting. Maar we wilden ook zelf iets ondernemen.”

En dus besloten Kat en Dries unieke gehandtekende shirts van onder meer Dries zelf, Kevin De Bruyne en Eden Hazard te veilen. Deze truitjes zullen vanaf vandaag tot zaterdag 21 december geveild worden via www.dewarmstepleegzorg.be.

“Tijdens de Warmste Week willen we ook nog enkele pleeggezinnen in de bloemetjes zetten”, vertelt Kat “Daarom organiseren we de Warmste Brunch in hotel de Gulde Schoen in Antwerpen. Samen met Pleegzorg Vlaanderen nodigen we 50 pleegouders, pleegkinderen, pleegbroers en pleegzussen uit die we die dag in de watten willen leggen.”