Advocaat heeft plan klaar voor Tanja Dexters: “Na de psychologische behandeling staat dit haar te wachten”
Advocaat heeft plan klaar voor Tanja Dexters: “Na de psychologische behandeling staat dit haar te wachten”
Foto: Photonews

Na een verkeersongeval met vluchtmisdrijf heeft Tanja Dexters een zoveelste dieptepunt bereikt. Ze verblijft tot aan de kerstvakantie vrijwillig in een psychiatrisch centrum.

“Voor een opname van drie weken”, vertelt haar advocaat Omar Souidi, bekend van ‘De Slimste Mens’, in Dag Allemaal. “Tanja doet haar best, ze wil er echt iets van maken deze keer. Naar omstandigheden stelt ze het goed.”

“Maar uiteraard laat niemand zich voor opnemen in zo’n instelling. Ze heeft het ooit beter gehad in haar leven. Maar ze is in positieve zin aan het evolueren. Al is het natuurlijk nog te vroeg voor conclusies. Tanja moet de tijd krijgen om alles op een rijtje te zetten”, aldus Souidi.

Haar advocaat zal Tanja ook na de behandeling blijven opvolgen. “Een job zoeken, een verblijfplaats regelen, dat komt allemaal wel in orde. Ik zal haar proberen te behoeden om in bepaalde oude valkuilen te lopen. Ik kan helaas niet uitsluiten dat ze nog een paar keer hervalt. Dat schijnt heel vaak voor te komen bij mensen die deze behandeling volgen. Maar ik ben ervan overtuigd: Tanja wórdt weer de oude.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.