Kijkers zijn er zeker van: “Zij worden een nieuw koppel in ‘Familie’”

Jaloezie is een vies beestje. Dat bleek de afgelopen weken pijnlijk in ‘Familie’. Letterlijk zelfs, zeker voor Peter. Z’n nieuwe opvliegende liefde Gloria kon het niet verkroppen dat hij naar haar mening té amicaal omging met Iris. Hun ruzies daaromtrent draaiden uit op heuse knokpartijen, waarbij Peter meer dan eens klop kreeg.

Het thema ‘partnergeweld’ lijkt uitverteld in de VTM-soap. Peter heeft Gloria verlaten en blijft nu alleen achter. Hoewel... volgens de fans is er al een andere love interest in het spel. En da’s niemand minder dan... Iris!

Zouden de jaloerse oprispingen van Gloria dan toch niet onterecht geweest zijn? En zit er voor Peter meer achter z’n jogsessies met Iris dan gewoon z’n conditie aanscherpen? En zal hun ‘samen zweten’ op meer uitdraaien?

Heel wat kijkers menen van wel. Zij hebben al een tijdje in de gaten dat Peter en vrolijke vrijgezel Iris wel erg goed met elkaar opschieten. ‘Groeit daar iets moois ‘, vroegen sommige kijkers zich op de fansites een maand geleden al af. ‘Ja, ik zie die Iris nog wel bij Peter passen’, was toen zelfs de conclusie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.