Niels Destadsbader trekt fors besluit over nieuwe Kampioenen-afleveringen: “Dat kan ik niet”
Niels Destadsbader trekt fors besluit over nieuwe Kampioenen-afleveringen: “Dat kan ik niet”
Foto: Photonews

In de nieuwe ‘F.C. De Kampioenen’-film is Niels Destadsbader weer te zien als Ronaldinho. Zal hij ook te zien zijn in de nieuwe afleveringen die eraan zitten te komen? Hij heeft immers een exclusiviteitscontract bij VTM.

“Eerst en vooral: mijn agenda zit volgend jaar weer overvol, maar gevoelsmatig wil ik er absoluut bij zijn. Omdat de Kampioenen in mijn hart zitten, ik kan het voor mezelf niet maken om daar géén oplossing voor te vinden”, aldus Niels Destadsbader in Dag Allemaal.

Dan gaat Niels toch eerst de schier onneembare hindernis van zijn exclusiviteitscontract bij VTM moeten nemen. “Tja, acht weken aan een stuk op zaterdagavond bij de rechtstreekse concurrent te zien zijn, terwijl VTM mij betaalt... Het is logisch dat daarover gepraat moet worden.”

“Het goede nieuws is: ik voel dat VTM mij niet ongelukkig wil zien. Ik doe veel voor hen en zij voor mij, dus we gaan wel een tussenweg vinden. De bazen van Eén en VTM zijn daarover al met elkaar aan het spreken. Waarschijnlijk zal ik niet in alle acht de afleveringen opduiken, dat kan ook niet met mijn agenda. Nog niet alle losse eindjes zijn vastgeknoopt, dus.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.