Lyndsey Pfaff krijgt zware opdoffer te verwerken: “Ik kan er niet van slapen”
Lyndsey Pfaff krijgt zware opdoffer te verwerken: “Ik kan er niet van slapen”
Foto: Instagram

Gisteren meldden we al dat Lyndsey Pfaff haar trouwring kwijtgespeeld is op de Bredabaan in Brasschaat. Ze doet een emotionele oproep op Facebook en belooft een mooie beloning voor de eerlijke vinder.

De reacties op het bericht van Lyndsey zijn hartverwarmend, heel Brasschaat lijkt wel mee te leven met haar. Al vragen sommige mensen zich af hoe je in hemelsnaam een trouwring kan verliezen. Lyndsey kreeg al een aantal tips, maar voorlopig zonder resultaat. Lyndsey Pfaff dat de ring alsnog gevonden zal worden. “Laat ons hopen want ik kan er niet van slapen, zoveel emotie met die ring”, schrijft Lyndsey.

“De ring is ontworpen door een mega leuke en top nonkel van mij, die helaas al overleden is. Maar die toen een persoonlijke touch in mijn ring heeft gestoken voor mijn ouders die 25 jaar voor mij hebben gezorgd en voor de mooie jaren dat ik onder hun warme vleugels/dak heb mogen wonen.”

“Het is dus meer dan gewoon een ring die ik kreeg op de mooiste dag van mijn leven toen ik trouwde met mijn lieve man Dave, 16 jaar geleden... zo stom gebeurd, maar ik hoop nog steeds op een eerlijke vinder. Ik moet niks onder de boom hebben dit jaar.... alleen die ring!”, schrijft Lyndsey nog.

Meer nieuws

Meer nieuws

.