Anke Buckinx heeft verontrustende boodschap: “Het wordt me allemaal te veel”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Joe-presentatrice Anke Buckinx houdt tijdens haar ochtendshow met Sven Ornelis de luisteraars op de hoogte van haar ‘Kerstkrokettendieet’. Het doel: tegen de feestdagen haar resterende zwangerschapskilo’s verliezen.

“Gezond eten is voor mij een hele stap, maar wel één die stilaan z’n vruchten afwerpt. Nu ik na een week ongeveer twee kilo ben afgevallen, kan ik mijn geluk al niet op!”, schrijft Anke Buckinx trots in naar column in Story. “Al is het doorbijten, hoor. Af en toe hunker ik echt naar slechte zoetigheid, en dan drink ik een glas Cola Zero.”

Naast kilo’s verliezen heeft Anke Buckinx nog een ander voornemen voor het nieuwe jaar: een betere balans vinden tussen werk en gezin. “Momenteel werk ik meer dan voltijds, en dat wordt me soms te veel. Elke avond in bed denk ik: weer een dag overleefd!”

“Begrijp me niet verkeerd, ik ben heel gelukkig, maar ik mis gewoon tijd. Om het huishouden op orde te brengen bijvoorbeeld, of administratie te regelen… En ik hoor regelmatig twee volle wasmanden roepen: ‘Plooi mij op!’