Joris uit 'Blind Getrouwd' stevig in de clinch met zijn ex: “Ik heb toen de politie moeten bellen”
Joris uit 'Blind Getrouwd' stevig in de clinch met zijn ex: “Ik heb toen de politie moeten bellen”
Foto: Instagram

Joris uit ‘Blind Getrouwd’ heeft nog maar amper een nieuwe liefde aangekondigd, of die is alweer voorbij. Vorige week zette Joris een ‘liefdesfoto’ op Instagram. ‘”We waren toen al geen koppel meer”, laat Eva weten aan Dag Allemaal. “Joris heeft dit willen gebruiken om mij onder druk te zetten om onze relatie langer te behouden. Ook loopt er reeds een klacht tegen hem”, luidt het.

“Eva en ik waren inderdaad een tijdje een koppel, maar die relatie is helaas niet goed afgelopen”, beaamt Joris. “Het klikte op den duur niet meer, dus hebben wij samen beslist om er een punt achter te zetten.

Op het moment van de foto waren Eva en ik wél nog samen. Toen ik die foto van ons online heb gezet, zijn er heel wat mensen berichten beginnen te sturen, zowel naar mij als naar haar. En niet alleen gelukwensen, helaas. Er zaten ook enkele venijnige reacties bij, van jaloerse meisjes. Eva had het daar heel lastig mee.”

Eva ziet het niét zo, en diende zelfs klacht tegen hem in. “Vorige week wilde ik met haar gaan praten, omdat zij beweerde dat enkele van mijn goeie vriendinnen opzichtig met mij hadden staan flirten”, meent hij. “Dat is helemaal niet waar, en ik wilde haar confronteren met die leugen.”

“Dat gesprek is compleet de verkeerde kant opgegaan. Zij gedroeg zich heel agressief... Ze heeft toen zelfs een glazen deur tegen mij gegooid. En ineens stonden haar vader en broer daar, om mij te bedreigen. Ik heb toen de politie gebeld.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.