Niels Destadsbader krijgt krop in de keel: “Dit zag ik helemaal niet aankomen”
Niels Destadsbader krijgt krop in de keel: “Dit zag ik helemaal niet aankomen”

Niels Destadsbader liet 3 keer het Sportpaleis dansen en springen tijdens zijn 'Boven de Wolken' show. Anja Daems van De Madammen op Radio 2 kon hem strikken in zijn loge vlak na zijn laatste show.

“Ik ben heel moe, maar ook super voldaan. Het was de max de voorbije dagen”, vertelt Niels Destadsbader tegen Anja. Niels wist de hoge verwachtingen in te lossen. “Vorig jaar hadden we de lat redelijk hoog gelegd. Dus je weet ook dat er bepaalde verwachtingen zijn die je moet invullen. Dat brengt wel iets van stress of druk met zich mee.”

Niels reageerde op het einde van de laatste show dan ook bijzonder emotioneel. “Ik had dat zelf ook niet voelen aankomen. Het was voor een groot stuk ontlading. Als je merkt dat mensen het misschien nog leuker vinden dan vorig jaar, doet dat heel veel deugd. En het is ook best zwaar. Je bent ook gewoon moe.”

“Die combinatie zorgt ervoor dat ik een krop in mijn keel kreeg. Dan begon het publiek te applaudisseren, en was het helemaal verloren.” Dat laatste applaus was voor Niels het hoogtepunt van de voorbije dagen. “Die dankbaarheid van het publiek, dat moment, is heel bijzonder.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.