Karen Damen heeft er zoveel spijt van: “Dat had ik beter niet gedaan”

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: VIER
Midden februari is Karen Damen voor het eerst in ‘Familie’ te zien. Van zangeres naar actrice, het is een kleine stap voor Karen Damen. Ondertussen is Karen al enkele jaren niet meer de Karen van K3. De meidengroep is voor haar verleden tijd. “Nee. Het is letterlijk mooi geweest”, reageert Karen op de vraag of zij K3 soms niet mist.

Karen ging haar eigen weg en deed alleen nog de dingen die zij echt graag deed, al had ze één ding naar eigen zeggen beter niet gedaan: “Karen maakt een plaat. Daar is achteraf heel veel over gezegd en geschreven”, vertelt Karen in De Morgen.

"Het programma was niet wat ik in gedachten had. Ik kan dat niet op één iemand steken, het is niet de schuld van het productiehuis of de zender, maar we hadden het anders moeten aanpakken", beseft Karen vandaag.

"Ik dacht toen ook: als ik enkel laat filmen hoe ik een plaat opneem, dan gaat iedereen afhaken. Niemand wil acht afleveringen lang zien hoe ik achter een micro sta. Dus wat doe je dan? Je gaat voor het programma eens met je zoon naar het zwembad. Maar of de mensen daar dan iets aan hebben? Dat was een moeilijk evenwicht", weet Karen nu.