K3’tjes doen opvallende bekentenis: “Dan zijn wij heel stout geweest”
K3’tjes doen opvallende bekentenis: “Dan zijn wij heel stout geweest”
Foto: Photonews

Volgens Sinterklaas zijn er dit jaar geen stoute kinderen geweest. Maar hoe zit het met de meiden van K3? Hebben zij zonden begaan het voorbije jaar?

Hanne van K3 moet alvast toch iets opbiechten. Zij heeft in de winkel een productje getest dat eigenlijk helemaal niet bedoeld was om te testen. “Ik spoot dat in mijn hand en begon superhard te wrijven en dat werd één en al schuim. Dus ik stond daar met mijn handen vol schuim en ik kon daar niks mee doen. Dat was wel stom.”

Echt stout vind Klaasje de bekentenis van Hanne niet. “Dat was niet met opzet”, zegt ze. Zij herinnert zich een moment waarop de meiden wel een echte zonde hebben begaan. “Ik denk dat we alle drie wel een beetje stout zijn geweest, omdat we naar André Hazes in Ahoy zijn geweest tijdens onze tour. Dus we hebben gefeest op zaterdag en daarna gewoon fris en fruitig shows gedaan”, bekent Klaasje. “Maar het ging wel nog goed hoor.”

“Als we de volgende keer gaan, gaan we geen tour doen, maar gaan we gewoon echt helemaal los. Dan zijn we echt stout”, lacht Klaasje.

Meer nieuws

Meer nieuws

.