Pommeline heeft een radicale beslissing genomen over mannen: “Daar heb ik het echt mee gehad”
Pommeline heeft een radicale beslissing genomen over mannen: “Daar heb ik het echt mee gehad”
Foto: Instagram

“Ze blijft altijd zichzelf. Ik heb haar nog geen milliseconde divastreken zien uithalen.” Aan het woord is Cirio Wassenhove, het nieuwe lief van Pommeline. In Dag Allemaal vertelt het koppel over hoe ze elkaar hebben leren kennen.

Cirio en Pommeline volgden elkaar op Instagram. Op een bepaalde moment stuurde Cirio haar een berichtje met de vraag of zij naar de opening van zijn tattooshop wou komen eind oktober. Pommeline verzamelde al haar moed en reed er naartoe. Ze durfde niet op Cirio af te stappen. Ook Cirio durfde niet tot bij Pommeline te gaan. “In feite ben ik heel verlegen. Ik was helemaal de kluts kwijt”, aldus Cirio.

“Ik zag dat hij er wat onwennig bij stond. Maar dat maakte hem net nóg aantrekkelijker. Ik heb het echt wel gehad met kerels die van het ene meisje naar het andere hollen. Voor een macho heb ik geen plaats meer in mijn leven”, besluit Pommeline.

Diezelfde avond hebben ze elkaar niet meer gezien, maar begonnen nadien wel te chatten. “Een paar dagen later zijn we op date geweest en vrijwel onmiddellijk beginnen te kussen”, vertelt Cirio. “De chemie tussen ons was zo groot, dat we niet van elkaar af konden blijven. Dus ja, het is allemaal heel snel gegaan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.