Ex-Miss België Cilou Annys betrapt dieven op heterdaad: “Hier word ik zo kwaad van, het is gewoon schaamteloos!”
Ex-Miss België Cilou Annys betrapt dieven op heterdaad: “Hier word ik zo kwaad van, het is gewoon schaamteloos!”
Foto: Photonews

Ex-Miss België Cilou Annys heeft dinsdagnamiddag in haar babywinkel drie dieven op heterdaad betrapt. De drie vrouwen waren van plan om de helft van de voorraad babykleertjes naar buiten te smokkelen. Ze hadden hun handtassen vol folie gekleefd om alarmsystemen te omzeilen.

Dinsdagnamiddag rond 15 uur probeerden drie vrouwen – vermoedelijk zigeuners – Cilou Annys voor duizenden euro’s te bestelen in haar babywinkel. Ze keken rond in de winkel en bleven uiteindelijk rondhangen bij de babykleertjes, vlak bij de uitgang.

Het was haar echtgenoot Désiré die voelde dat er iets niet klopte. Hij was ervan overtuigd dat ze aan het stelen waren. Zijn gevoel bleek uiteindelijk te kloppen. Ze werden op heterdaad betrapt, maar lieten zich niet zomaar doen. “Na heel wat duw- en trekwerk konden ze uiteindelijk ontsnappen zonder buit. Alles samen hadden ze voor 5.000 euro in hun zakken gestoken”, zegt Cilou.

De ex-Miss België besloot na de schermutselingen de politie te bellen. Volgens politiewoordvoerster Lien Depoorter konden de daders niet meer aangetroffen worden. “Het onderzoek loopt en we zullen de beschikbare camerabeelden analyseren”, aldus Depoorter.

“Ik kan me daar zo kwaad in maken. Na de schermutselingen zijn we er de rest van de middag niet goed van geweest. De winkel is als een kindje, je doet daar alles voor en dat mensen je dan schaamteloos willen bestelen, dat snap ik echt niet”, besluit Cilou Annys.

Meer nieuws

Meer nieuws

.