Na Wendy Van Wanten nu ook verontrustend nieuws van zanger Steve Tielens: “Gecrasht”
Na Wendy Van Wanten nu ook verontrustend nieuws van zanger Steve Tielens: “Gecrasht”
Foto: Photonews

Samen een duet opnemen heeft boezemvrienden Wendy Van Wanten en Steve Tielens nog niet veel plezier opgeleverd. Wendy maakte onlangs bekend dat ze tot eind februari platte rust neemt wegens een burn-out, en nu ligt ook Steve in de lappenmand na een navelbreuk. Dat schrijft TV Familie.

Steve Tielens werd onlangs geopereerd aan een navelbreuk, die hij opliep toen hij iets optilde dat zwaarder was dan gedacht. Nu moet Steve twee weken rusten. “Dat komt me goed uit. Ik heb dit jaar 178 optredens achter de rug. Dat is moordend veel en dat begin ik ook te voelen. Na een weekend met negen concerten is iedereen een wrak. En zulke weekends waren er geregeld. Ik ben doodop.”

“Pas op, ik heb geen burn-out zoals Wendy. Maar ’t scheelde niet veel”, gaat Steve verder. “Twee weken niksen en op krachten komen zal me goed doen. In februari verschijnt m’n nieuwe album ‘Duetten en parels’. Tegen dan ben ik weer in topvorm. Er staat ook een duet met Wendy op de plaat. Ik hoop dat ze haar tijd neemt om te herstellen en dat alles op tijd in orde komt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.