Sieg De Doncker getuigt over vreselijke manier waarop ex-vriendin zijn hart brak: “Dat was een dolk die in mij was gestoken”
Sieg De Doncker getuigt over vreselijke manier waarop ex-vriendin zijn hart brak: “Dat was een dolk die in mij was gestoken”
Foto: Photonews

Sam De Bruyn liep voor zijn laatste Meeloper-podcast van dit seizoen mee met Sieg De Doncker. Hij maakte onlangs zijn relatie met Qmusic-dj Maureen Vanherbergen bekend. De twee hadden het al lopend over de oude liefdes van Sieg die zijn hart braken.

“Vaak weet je niet of vrouwen voor je kiezen voor wie je bent of voor wat je bent. En dat is lastig. Daar heb ik geluk mee met Maureen. Wij zijn samen naar die bekendheid gegroeid. Je mag me alles vragen over mijn liefdesleven hiervoor, maar dit hou ik liever privé”, vertelde Sieg De Doncker.

“Drie jaar geleden, toen mijn ex het had uitgemaakt, ben ik heel eenzaam geweest. Ik had die breuk ook helemaal niet zien aankomen. Ik heb geen antwoorden gekregen, zelfs niet nadat ik vragen stelde. Die was gewoon plots weg. De ene op de andere nacht heeft ze gezegd dat ze weg was, dat ze me bedrogen had met iemand anders.”

“Als je dat niet verwacht, is dat heel hard. Dat was een dolk die in mij was gestoken en is blijven zitten. Ik was droevig, maar kwaad was ik niet. Ik wilde het gewoon begrijpen. Had ik iets mis gedaan? Had ik het kunnen voorkomen? Tot op de dag van vandaag heb ik nog altijd geen antwoord op die vragen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.