Kristel Verbeke onthult: “Daarom waren Gene en ik bijna geen koppel geworden”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Ex-K3′tje Kristel Verbeke en zanger Gene Thomas vormen al jaren het meest standvastige showbizzkoppel van Vlaanderen. Toch duurde het lange tijd voor de twee een relatie begonnen. In ‘De 10 Meest Gegoogelde Vragen’ van Qmusic vertelt Kristel hoe dat komt. “We waren allebei heel verlegen”, luidt de schattige reden.

Kristel Verbeke en Gene Thomas zijn al 16 jaar getrouwd en hebben twee tienerdochters. Maar het had anders kunnen lopen, want de twee durfden hun gevoelens niet uiten. De vonk sloeg over in Venezuela, waar zowel K3 als Gene z’n band X-Session waren voor clipopnames, nadat Kristel Gene akoestisch had horen zingen.

“Dat raakte mij echt keihard”, deelt Kristel mee. “Daarna zijn we beginnen praten. Mijn papa was toen heel ziek en zijn papa is overleden aan dezelfde ziekte, namelijk kanker. Wij konden het daar goed over hebben. Ik was verliefd, maar het heeft wel nog even geduurd voor de eerste kus er kwam en voor we een koppel werden. Ik durfde mijn nummer niet geven en hij durfde het niet vragen.”

Uiteindelijk zorgde de vaste danser van X-Session ervoor dat de twee met elkaar in contact kwamen. Hij kwam Kristel tegen achter de schermen van ‘Hitkracht’ en vroeg haar telefoonnummer. “Het is voor Gene. Het is altijd maar Kristel hier en Kristel daar”, legde hij uit. Uiteindelijk verzamelde Gene de moed om Kristel op te bellen. “Maar ik durfde niet op te nemen. We waren allebei heel verlegen”, blikt Kristel terug op het begin van hun liefdesrelatie.