Zangeres Lindsay neemt radicale beslissing op doktersbevel: “Ik heb hulp gezocht”
Zangeres Lindsay neemt radicale beslissing op doktersbevel: “Ik heb hulp gezocht”
Foto: Photonews

Zangeres Lindsay De Bolle heeft een drastische beslissing moeten nemen op doktersbevel. Dat vertelt ze in Dag Allemaal.

“Ik leef nu suikervrij”, zegt ze, “en ik ben zo’n zoetebek.” Tijdens een doktersvisite kreeg Lindsay te horen dat ze gerust vijf kilo mocht afvallen voor een gezonde BMI. Een advies dat voor de zangeres niet helemaal onverwacht kwam.

“Ik voel me niet slecht, maar besef wel dat ik overtollige kilo’s meesleur”, vertelt de zus van Christoff. “Ik hoef daarvoor alleen maar naar een foto van enkele jaren geleden te kijken. Bovendien zag ik op mijn weegschaal mijn hoogste gewicht ooit... Confronterend.”

“Mijn probleem was dat ik niet van zoetigheden kon afblijven. Wanneer ik mezelf één snoepje gunde, bijvoorbeeld, werden dat er al snel vier of vijf, en voor ik het wist, was heel het zakje leeg. Tja, mijn zwakke plek. Op weekdagen ga ik ook elke avond bij mijn mama eten. Zij kookt heel lekker, maar ook, euh, rijkelijk.”

“Ik wil tegen eind december minstens 5 kilo kwijt zijn. Dan kan ik zonder schuldgevoel de feestdagen in. Maar daarna blijf ik resoluut voor een gezondere levensstijl kiezen. Ik heb wel hulp gezocht, want ik weet uit ondervinding dat ik dit niet in mijn eentje kan. Ik heb het nodig dat er iemand op mijn vingers kijkt en me met raad en daad bijstaat.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.