Hanne van K3 ziet het compleet de verkeerde kant opgaan: “Dat boezemt mij veel angst in”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Het nieuwste album van K3 heet ‘Dromen’. Zijn dromen bedrog? Niet volgens Hanne, Klaasje en Marthe. Hun droom om op een dag K3-meisje te worden werd exact vier jaar geleden werkelijkheid. K3 zet zich ook in voor de dromen van anderen.

“We werken samen met Make-A-Wish, dat de dromen van kinderen met een levensbedreigende ziekte wil waarmaken. We proberen hen een zorgeloze dag te bezorgen”, vertelt Klaasje in Story. “Voor ons is dat emotioneel heel heftig. Maar de dankbaarheid van die kinderen en hun ouders geeft dan weer veel moed”, vult Marthe aan.

Naast K3 zetten de meiden zich nog in voor andere goede doelen. “Ik zorg weleens voor een financieel steuntje voor Kom Op Tegen Kanker en Pink Ribbon. Alle beetjes helpen om meer onderzoek te kunnen realiseren”, aldus Marthe.

Hanne maakt zich dan weer zorgen over de klimaatproblematiek. “Ik steun Natuurpunt, onder andere omdat de opwarming van de aarde me angst inboezemt”, vertelt ze. “Ik steun ook Dokters van de Wereld, die mensen in ontwikkelingslanden helpen. En niet te vergeten: De Alzheimerliga.”

Tags k3