VTM

Opvallend ontslag bij ‘De Buurtpolitie’ leidt tot grote opluchting: Dit is er aan de hand

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Er is de afgelopen maanden heel wat gebeurd bij Zodiak, het productiehuis van 'De Buurtpolitie'. Nu zou een medewerkster, die al langer onder vuur ligt, ontslagen zijn. Dat weet Showbizzsite.

Eerder dit jaar kregen verschillende acteurs te horen dat zij in het nieuwe seizoen minder of niet meer aan bod zouden komen in ‘De Buurtpolitie’. Dat nieuws sloeg eind juni in als een bom bij de fans van de reeks. Achter de schermen was er toen al lange tijd een spelletje bezig. Daarbij viel de naam van één persoon die het voor het zeggen had. Die persoon is afgelopen week ontslagen bij het productiehuis, meldt Showbizzsite. 

De vrouw in kwestie was één van de zeven mensen die in het verleden de verhalen van de afleveringen schreven. Op het einde bleef zij als enige van de oorspronkelijke schrijvers over, wat volgens een deel van de cast tot een dieptepunt in de verhaallijnen zorgde. Verschillende (ex-)acteurs uit 'De Buurtpolitie' zijn tevreden dat de directie van Zodiak heeft ingegrepen.

De ontslagen medewerkster lag bij cast en crew al langer onder vuur. Verschillende acteurs die van de desbetreffende vrouw te horen kregen dat zij in seizoen 13 niet meer te zien zouden zijn, reageren eveneens opgelucht. Voor de jonge tv-kijkers verandert er niets bij 'De Buurtpolitie'. Maar de verhalen zouden in de toekomst wel weer sterker en straffer worden.