Gert Verhulst heeft fantastisch nieuws voor zijn vrouw Ellen

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Gert Verhulst trouwde dit jaar na een relatie van tien jaar met zijn vriendin Ellen Callebaut. Volgens de gelukkige Gert staat het prille huwelijk met Ellen op een stevig fundament. Dat vertelt de Studio 100-baas in De Telegraaf. “Geloof me, ik heb geen behoefte meer aan andere vrouwen. Voor mij geen escapades meer.”

Het liefdesleven van het 51-jarige baasje van Samson was vaak voorpaginanieuws, ook in Nederland. Zo had hij een relatie met Karen Damen en viel hij in 2012 als een blok voor de Nederlandse Josje Huisman, die destijds ook in K3 zat. De kortstondige affaire met Josje leidde bijna tot een definitieve breuk met Ellen, met wie hij toen zo’n drie jaar samen was.

De tijd waarin het privéleven van Gert het nieuws haalde heeft hij inmiddels achter zich gelaten. “Ik geniet van mijn twee volwassen kinderen en vrouw. Voor mij is het gezinsleven belangrijk. Voor mij geen andere vrouwen meer in mijn leven. Als je nu vraagt: ‘Hoe gaat het privé?’, dan kan ik kort zijn: heel goed”, aldus Verhulst.