Vincent Banic heeft prachtige boodschap voor zijn lief Bab Buelens: “Daar wil ik je heel hard voor bedanken”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
De Story Showbizz Awards trokken voor de tiende editie naar 't Kuipke in Gent. De wielerpiste kleurde voor één avond gold and glamorous. Het waren vooral Vincent Banic en Bab Buelens die alle harten deden smelten.

In de categorie 'Mooiste BV-koppel' staken acteurs Bab Buelens en Vincent Banic er met kop en schouders bovenuit. Nadat ze al geruime tijd voor vonken zorgden als tv-koppel in ' Familie', verkondigden de twee afgelopen zomer in het echt een koppel te zijn.

"Het is megaspeciaal dat we onze liefde nu ook echt kunnen tonen. We hebben zelfs al een eigen hashtag op Instagram: #babic. Maar dat we daarvoor een prijs zouden kunnen winnen? Daar hadden we echt niet bij stilgestaan", zei Bab.

"Wij zien elkaar gewoon keigraag. Het is lief van de mensen dat zij dat blijkbaar ook zien", aldus Vincent. "En ik zou bij deze ook de dame naast mij heel hard willen bedanken om mij zo graag te zien, en om veel geduld met mij te hebben soms." Mooie woorden die bezegeld werden met een innige kus op het podium, de eerste voor publiek.