Dochter van Will Tura doet schrikwekkende uitspraak voor zijn fans

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Will Tura gaat weer optreden. Hij nadert de 80 jaar maar het podium is zijn leven en dat zal altijd zo blijven.

Will Tura heeft alweer vijf optredens in zijn agenda staan. “Hij doet dit al vanaf z’n veertiende. Neem hem dit af, en het voelt aan alsof je hem een arm van het lijf rukt”, licht Sandy Blanckaert toe in Dag Allemaal. 

“En eerlijk gezegd, ik had het ook wel stom gevonden, mocht hij defintief gestopt zijn zo vlak voor die mijlpaal van z’n tachtigste verjaardag. Hij zal vijf concerten geven. Over dat concept zal wellicht ook goed nagedacht zijn.” 

“Er zijn nog veel andere voorstellen geweest. Heel grootse dingen ook. Maar ik vind dat papa het verdient, na zoveel jaren keihard werken, om nu eens echt iets te doen waar hij zich honderd procent goed bij voelt. Zonder extra stress, volledig in z’n comfortzone.”

Sandy doet ook een schrikwekkende uitspraak voor de fans van Will Tura. “Het zou best kunnen dat deze vijf optredens meteen ook zijn definitief afscheid is. Als papa zich niet honderd procent voelt, zal hij niet optreden. Daar gaan we met z’n allen over waken.”

“Zoals vroeger zal het in ieder geval niet meer zijn. Toen waren er allerhande promo-afdelingen die niets te maken hadden met het optreden. Zijn grote liefde is zingen, en dan moet hij dat maar doen.”