Bab Buelens en Vincent Banic moeten opletten: “Zonder ze het zelf beseffen gaat dat een druk leggen op hun relatie”
PMN
Bab Buelens en Vincent Banic moeten opletten: “Zonder ze het zelf beseffen gaat dat een druk leggen op hun relatie”
Foto: Instagram

Bab Buelens en Vincent Banic gaan ongetwijfeld in alle eindejaarslijstjes opduiken als het gaat over het showbizznieuws van het voorbije jaar. Afgelopen zomer maakten ze bekend dat ze een koppel zijn.

Het nieuws werd door veel fans gesmaakt. En nu kunnen Bab Buelens en Vincent Banic op Story-Awards zelfs de award winnen van ‘Mooiste BV-koppel’.

De vraag is of je die award wel wil winnen? De relatie van hun voorgangers Marthe en Viktor, Pommeline en Fabrizio liep telkens stuk. Heidi Vloedberghen is redactrice bij Story. “Ik schat de kans zeer groot dat ze die award gaan winnen”, reageert ze in TV-Familie.

“We weten uit ervaring dat veel kijkers van Familie stemmen. Deze keer wellicht ook en op die manier kunnen Bab en Vincent die romantische award winnen. En wat met de vloek? Ik denk wel dat zo’n award ook - zonder dat ze het zelf beseffen - voor druk zal zorgen.”

“Iedereen veronderstelt immers dat bij hen alles perfect zal verlopen, terwijl dit bij geen enkel koppel het geval is. Maar tegelijk denk ik dat Bab en Vincent nuchter genoeg in het leven staan om die zogenaamde vloek te relativeren. Zij zullen wel beseffen dat een relatie een blijvende inzet vraagt, of je nu zo’n award wint of niet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.