VTM

Gerard en Marijke zorgen voor mafste plotwending ooit in ‘Boer zkt. Vrouw’: “We kunnen niet van elkaar blijven”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
In het licht van alle plotwendingen ooit in ‘Boer zkt. Vrouw’, is dit toch wel de mafste: boer Gerard, die hopeloos alleen op z’n erf achterbleef, houdt nu toch een relatie over aan het programma. Met Marijke, die aanvankelijk vertrok “omdat er geen romantiek in de lucht hing”.

“We hadden afgesproken om contact te houden, om vrienden te blijven”, vertelt Marijke. “We bleven berichtjes sturen, maar aanvankelijk waren die heel onschuldig: Ben je goed thuisgeraakt? Hoe gaat het nog? Daarna kwam hij eens een dagje naar Gent en hing er al wat meer spanning in de lucht. De volgende keer gingen we samen naar een oogstfeest, en die avond heb ik hem op de parking gekust. Hij was compleet verrast.”

Geen gelukkiger man dan Gerard, dus. “Ik had nooit durven te hopen dat het nog iets zou worden tussen Marijke en mij, maar ik hield de deur wel op een kier. Ik ben blij dat ik weer iets heb om naar uit te kijken: haar terugzien. Ik mis je kunnen schrijven in een berichtje, dat doet deugd. Ze maakt me meer compleet”, zegt hij.

Marijke noemt Gerard dan weer “een heel genegen iemand”. “Hij is een echte knuffelbeer, we kunnen niet van elkaar blijven. Hij is ook best open en joviaal. Weet je, zo leerde ik hem ook kennen, vóór we samen naar zijn boerderij trokken. Daar liep hij wat geprikkeld door al die camera’s én de aanwezigheid van drie vrouwen in z’n vertrouwde omgeving.”