Nog meer slecht nieuws voor Trisha nu ze vecht tegen depressie
Nog meer slecht nieuws voor Trisha nu ze vecht tegen depressie
Foto: Photonews

Trisha sukkelt al enkele maanden met een depressie en ging er ook voor in therapie. Vorige week plaatste de zangeres op Facebook een foto van een uitstapje, die laat vermoeden dat beterschap in zicht is. Maar schijnt bedriegt, laat Trisha weten in Dag Allemaal. “Mijn problematiek is er nog steeds. Ik ben nog altijd aan het spartelen hiermee.”

Trisha heeft intussen wel goed nieuws gekregen. “Een manager wil me weer op de kaart te zetten”, zegt ze. “Jammer genoeg ben ik door de medicatie vele kilo’s bijgekomen. Zo hoor ik niet op een podium te staan, vind ik. Ik vind mezelf écht nog te dik. Zolang ik medicatie neem, wordt een comeback moeilijk.”

“Hier zit ik dus ook weer met een dilemma. Die manager zal niet willen blijven wachten, en misschien is het nu ook wel opnieuw hét moment. Maar als ik de beslissing neem, wil ik er ook écht terug zijn voor mijn fans. Het is fijn om te weten dat veel mensen Trisha missen.”

Een volledig herstel zal dus nog wel wat tijd in beslag nemen, maar Trisha staat er niet alleen voor. ‘Ik trek me op aan de kinderen, en mijn man Kurt. Hij is op dit moment mijn grote steun en toeverlaat.’

Meer nieuws

Meer nieuws

.