Niels Destadsbader haalt uit naar bekende Vlaming: “Kus mijn kloten”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Op maandag 2 december brengt Jens Dendoncker weer boodschappen over in een nieuw seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’. Elke aflevering wordt er ook een BV in het ootje genomen. Niels Destadsbader krijgt de bedenkelijke eer om die spits af te bijten. Maar daar kan hij duidelijk niet mee lachen.

Het is Kevin Destadsbader, de broer en manager van Niels, die een boodschap over wil brengen aan zijn bekende familielid. Kevin is het namelijk beu dat Niels altijd alles laat rondslingeren. Kevin en zijn ouders zijn het danig beu. Ze doen een beroep op Jens en het team van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ om Niels wat orde bij te brengen. Ze slagen erin om de gsm van Niels te ontfutselen en maken de presentator wijs dat hij gehackt is.

“Op voorhand leek het me niet zo’n gewaagde grap, maar in de praktijk heb toch gedacht: ‘We zijn er gruwelijk over aan het gaan.’ Niels reageerde zo emotioneel dat ik bang was om op het einde de kamer binnen te stappen”, vertelde Jens eerder deze week in het blad Humo.

In het fragment valt vooral op hoe serieus Niels Destadsbader het neemt. Het duurt even voor hij met de grap kan lachen. “Fucking hell, Jens. Kus mijn kloten”, reageert Niels in eerste instantie. “Mijn hart... Verdorie, toch! Ik kijk altijd naar dat programma en ik zeg: ‘Dat zal nooit gebeuren bij mij.’” Uiteindelijk ziet hij er de humor wel van in. “Ik ben heel blij dat het om te lachen is. Ik ben geschrokken.”