VTM

Rebecca wist na het keuzemoment al snel hoe laat het was: “Toen Etienne dit deed, voelde ik dat er iets scheelde”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
“Voel jij een vonk als we samen zijn, ja of nee?” Rebecca wilde weten of suikerrietboer Etienne het écht met haar meende, maar hij ontweek haar vraag tot drie keer toe. Tot hij uiteindelijk moest toegeven dat het toch Sabine was die zijn hart een tikje sneller deed slaan. Ook al had hij haar een week eerder naar huis gestuurd.

“Toen hij tijdens het keuzemoment voor mij koos, viel ik compleet uit de lucht. Etienne deed mij toen geloven dat hij helemaal voor mij zou gaan. Etienne was toen beter eerlijk geweest. Hij is zo’n type dat niemand wil kwetsen, maar hij had nooit voor mij mogen kiezen”, reageert Rebecca in TV Familie.

Rebecca vertelt ook dat ze al snel door had hoe laat het was. “Na het keuzemoment werd Etienne afstandelijker”, aldus Rebecca. “Hij ging anders met mij om en er werd minder geknu?eld. Ik voelde gewoon dat er iets scheelde. En dan krijg ik graag duidelijke antwoorden.”

“Toen hij bekende dat hij niet verliefd was op mij, ben ik helemaal in mijn cocon gekropen. Ik denk niet dat Etienne beseft welke impact dat op mij heeft gehad. En nu nog.”