Onverwachte beslissing van de Planckaerts doet vele wenkbrauwen fronsen: Dit is er aan de hand

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De familie Planckaert is terug. Binnenkort starten de opnames voor de reeks ‘Château Planckaert’, waarin we zullen zien hoe de familie een oud kasteel zal ombouwen tot een chambres d’hôtes. De reeks zal te zien zijn op Eén, wat toch heel wat wenkbrauwen doet fronsen.

Bij een tv-programma rond een familie die een Frans kasteel verbouwt tot een hotel denken we spontaan aan het populaire Nederlandse ‘Chateau Meiland’. De excentrieke Martien en de zijnen krijgen nu concurrentie van de Planckaerts!

De Belgische afdeling van het productiehuis dat ‘Chateau Meiland’ maakt, wilde iets gelijkaardigs met Vlamingen doen. Bleek dat Eddy en Christa toevallig vorig jaar in een opwelling een oud Frans kasteel hadden gekocht dat ze willen ombouwen tot een chambres d’hôtes. In het najaar van 2020 kan je ‘ Château Planckaert’ volgen op Eén.

In tv-kringen worden intussen wenkbrauwen gefronst. Was het destijds niet VTM die de familie Planckaert na Eddy’s faillissement een nieuwe kans gaf met het realityprogramma ‘De Planckaerts’? “Dat ze - nu het weer goed gaat - overstappen naar de VRT getuigt van weinig loyaliteit’, klinkt het.