Dit zag niemand aankomen: Ondanks gezondheidsproblemen heeft Trisha erg verrassend nieuws te melden
Dit zag niemand aankomen: Ondanks gezondheidsproblemen heeft Trisha erg verrassend nieuws te melden
Foto: Photonews

Trisha heeft een nieuwe manager en kan niet wachten om weer het podium op te gaan. Dat maakte ze bekend in een statement.

Het is ondertussen twee jaar geleden dat we Trisha nog op tv zagen. Dat was in ‘Komen Eten’, tijdens een editie met bekende Vlamingen. Haar muziekcarrière ligt al veel langer stil. Nu zou ze er toch opnieuw mee willen beginnen. Manager Dennie Damaro is ervan overtuigd dat hij van Trisha opnieuw een volwaardige Vlaamse zangeres kan maken.

Door het vele werk dat zich opstapelde en familiale problemen sloeg plots het noodlot toe en moest Trisha gas terugnemen. Haar gezondheid ging zienderogen achteruit en ze dreigde de pedalen te verliezen. Ze gaf echter niet op en wil nu sterker dan voorheen muzikaal uitpakken.

“We gaan investeren in originele, stevige nieuwe nummers en in professionele videoclips. Veder zal een ijzersterk repertoire samengesteld worden waarmee ze in combinatie met haar ervaring en talent elke zaal of feesttent op zijn kop zal kunnen zetten”, aldus Damaro. Damaro is zelf schlagerzanger en verzorgde het management van meisjesgroep ‘Sugarfree’.

Meer nieuws

Meer nieuws

.