VTM

Jens Dendoncker heeft echt veel schrik gehad: “Toen dacht ik dat Niels Destadsbader me op mijn bakkes ging slaan”

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Volgende week maandag gaat het nieuwe seizoen van ‘Hoe zal ik het zeggen?’ van start, voor presentator Jens Dendoncker een hele belevenis. Ondertussen is het derde seizoen van het Emmy-winnende programma opgenomen, en soms ging het er heel heftig aan toe.

In de eerste aflevering is het al meteen zover. Broer en manager Kevin is het beu dat Niels Destadsbader zo’n sloddervos is. Zijn sleutels, trui, iPad, smartphone,… Alles heeft hij al eens kwijt gespeeld en dat zorgt voor veel problemen die Kevin en hun ouders continu moeten oplossen. Bij wijze van spreken half VTM stond klaar om Niels een lesje te leren door hem te laten geloven dat hij gehackt is.

“Op voorhand leek het me niet zo’n overdreven gewaagde grap, maar in de praktijk heb ik op een gegeven moment toch gedacht: shit, we zijn er hier gru-we-lijk over aan het gaan”, vertelt Jens Dendoncker deze week in Humo.

Volgens Jens reageerde Niels bijzonder emotioneel en stonden de tranen in zijn ogen. Jens Dendoncker was er écht niet gerust in. “Ik dacht: dit is de dag waarop ik op mijn bakkes krijg van de populairste artiest van het land. Dat is – spoiler alert! – niet gebeurd, al heeft Niels me wel verzekerd dat hij het me ooit dubbel en dwars betaald zal zetten”, besluit Jens.